fredag 12 december 2008

Även på finska


En finstämd tolkning av den lågmälta borgerliga vardagen, på finska. Klicka. Serien borde ha publicerats i en finskspråkig serietidning, men av en för mig okänd anledning valde dom att inte göra det.

Om tillräckligt många vattusvenskar gnäller här att dom inte förstår innehållet, lovar jag att posta en snabb översättning.

6 kommentarer:

Burberry Fields Forever sa...

satan vad rolig. synd att den inte kom med. men de hade kanske fått en överlopps teckning av viivi och wagner, den är så roligt. hon bor ihop med en gris. ha ha ha... hur kommer man på någo så tassigt.

Basse sa...

André, jag vet inte riktigt hur jag ska säga det, men jag tycker inte om att du svär i min blogg. Jag har kristna barnfamiljer som läsare, sånt skrämmer bort dem.

Burberry Fields Forever sa...

Flåt. Jag fattar.(ledsen smiley) Ferdnand är också en kul serie.(smiley) En gång var han på vinden och skulle bära ner saker men eftersom han bara har två händer var han tvungen att sätta lampskärmen på huvudet. ha ha ha... det såg ju helt sjukt ut.(dubbel smiley) En lampskärm på huvudet. Det är roligt för att det är så sant. Man kan ju inte sätta en lampskärm på huvudet... (smiley)

Gud välsigne er serieskapare. Vart får ni allt i från? jag bara undrar? Keep up the good work!!! (smiley)

Basse sa...

En gång var det en kille som hade en jättepopulär blogg som alla läste men så skrev en av hans kumpisar "kuk" i kommentarfältet och alla blev jättearga och nu läser ingen bloggen längre.

Burberry Fields Forever sa...

kuk

thomas sa...

Sebastian, jag tycker din blogg blivit vulgär och smaklös!
Dessutom har du okristliga vänner.

ps.
Kan jag få cp-rött att använda "Porvariperhe" som omslagspapper till mina ugriska vänner (och min frus familj)?